SENZACIJA NA POMOLU: Odbjegli Dinamov dragulj blizu potpisivanja za madridski Real?!

FOTO: Tomislav Kristo / CROPIX

Ako su istiniti napisi nekih regionalnih medija, Dinamo bi veliki propust mogao još više požaliti. Odbjegli talent karijeru će nastaviti u velikom europskom klubu.

Svetinu stajao posla?

Bivši Dinamov igrač, 17-godišnji Ajdin Hasić, nedavno je odbio potpisati novi ugovor sa zagrebačkim klubom. Do sada je s Dinamom bio vezan stipendijskim ugovorom koji je trebao važiti do siječnja 2021. godine, a roditeljima je poslan novi, profesionalni. Međutim, nastao je nesporazum i Hasićev je otac odbio Modre.

Ipak, talentirani mladi reprezentativac BIH neće dugo biti bez kluba. Za njega su interes pokazali velikani poput Barcelone i nekolicine klubova iz Premire lige. Kako danas pišu Sportske novosti, Hasić je ipak najbliže madridskom Realu.

Španjolci ga navodno prate već dulje vrijeme, a posebno ih je oduševio svojim sjajnim izvedbama na juniorskom turniru „Mladen Ramljak“ kad su Dinamovi klinci ponizili Realovce. Već tada, tijekom proteklog ljeta, u Realu su ozbiljno „zagrizli“ za Hasića, a na njihovu sreću, čini se da ga sada mogu dobiti – besplatno!

Spomenimo i kako se kao jedan od razloga današnjeg iznenadnog otkaza dopredsjednika Tomislava Svetine spominje upravo mladi Ajdin. Naime, Svetini se zamjera kako je upravo on zakazao u zadržavanju ovog velikog talenta u modroj svlačionici.

VIDEO: Bivšin Rijekin igrač zabio golčinu iz slobodnjaka sa polovice igrališta!

VESELO U DINAMU: Potjerali jednog od ključnih ljudi u klubu!

Komentari

komentara

« Povratak