PODATAK KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI: Evo zašto će sutra svi naši prvoligaši navijati za Dinamo protiv Rosenborga!

FOTO:

Dinamo Zagreb sutra će u 21:00 započeti prvi dvoboj protiv norveškog Rosenborga u sklopu Play-offa Lige prvaka. Nagrada je uistinu velika, a to je ulazak u Ligu prvaka, najelitnije nogometno klupsko natjecanje. I vjerujemo da će mnogi navijati za Modre…

Naime, poznata Facebook stranica HNL objavila je uistinu vesele informacije zbog kojih će cijeli HNL navijati za Dinamo.

Naime, Dinamo bi ulaskom u Ligu prvaka donio svakom prvoligašu oko 500 tisuća eura! Da, dobro ste pročitali! Hrvatski prvak tako bi donio golemu pomoć onima koji se bore s financijama, a to bi zaista bio pravi dar s neba za neke klubove. Naravno, rivalitet u domaćem prvenstvu je jasan, ali u Europi zaista trebamo biti jedan za drugoga.

Isto tako, UEFA je od ove godine odlučila nagraditi dodatnim bonusima sve sudionike skupina Lige prvaka, a visina bonusa se izračunava koeficijentom u posljednjih 10 godina.

Tako bi primjerice Dinamo koji je trenutno rangiran na 26. mjestu od mogućih sudionika LP, dobio uz 15,25 milijuna eura za ulazak u skupinu i dodatni bonus u iznosu od 7,75 milijuna eura.

Naravno, zarada može biti i veća ako se neka utakmica pobijedi ili odigra neriješeno. Ukoliko u Play-offu ispadne netko od nositelja, Modri se penju na listi i bonus bi bio i veći. Naravno, uvjet za sve ovo je da se Modri preko Rosenborga plasira u skupinu LP.

MA JE LI OVO MOGUĆE? NEĆETE VJEROVATI TKO ĆE PRENOSITI PRVU UTAKMICU DINAMO – ROSENBORG!

BOMBA OD TRANSFERA: Dinamo dogovorio drugi najveći transfer u povijesti!

TO SE TRAŽI: BAYERN MUNCHEN NAKON COUTINHA DOVODI JOŠ JEDNO VELIKO POJAČANJE!

 

Komentari

komentara

« Povratak