POTEZOM O KOJEM BRUJI REGIJA: Pogledajte što su novinari napravili izborniku Luksemburga!

FOTO:

Luksemburg je večeras u Zenici šokirao Bosnu i Hercegovinu jer je u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo uspio da slavi sa 2:0.

Luksemburg je Zmajevima večeras zadao težak i neočekivan udarac, a nakon meča održana je i press konferencija na kojoj je selektor gostujućeg tima Luc Holtz imao šta da kaže prisutnim novinarima koji su ga pozdravili aplauzom kada je ulazio u salu, piše sportsport.ba.

Holtz je nakon pobjede u Zenici pustio suzu, a na početku press konferencije poručio je da je za njega ovaj trijumf dosta emotivan.

“Emotivan sam kao što sam to već rekao i u subotu. Fantastično je zaista bilo večeras, generalno odlično se sve odvilo i vidjeli ste način na koji smo igrali. Mislim da je ovo najljepša pobjeda koju sam doživio, onako kao šlag na tortu”, rekao je Holtz. Da li je ovo trenutak da počnete sanjati?

“Maloprije su me to pitali. Naravno da mi nastavljamo ovim putem, teško je nastaviti s pobjedama na ovaj način… Do septembra imamo još vremena i tu je dosta stvari u igri. Prvenstveno koji igrači će biti tu i u kakvim formama. Prije svega treba biti realan, ali imamo pravo da se nadamo maksimalnom broju bodova”.

“Zaista se zahvaljujem svima, ovo je poseban trenutak za mene. Radim na pošten i ispravan način već 30 godina i prije svega sam pošten prema igračima. Gledam kako maksimalno da doprinesem razvoju ekipe, istina je da postoje oscilacije gubimo nekada, a nekada dobijamo. Tu bude i loših komentara prema meni, ali sve je to dio ovog fudbala i idemo dalje”.

Komentari

komentara

« Povratak