POZNATI MEDIJ OBJAVIO: Hrvatska će imati najljepše dresove na Euru!

FOTO:

Američki ‘The Ringer’ objavio je popis najljepših dresova na predstojećem Europskom prvenstvu, a na prvo mjesto stavio je dres reprezentacije Hrvatske.

Hrvatski nogometni savez je početkom rujna objavio vijest da će reprezentacija igrati u novim dresovima, koje je proizveo Nike.

“Unutar dresa otisnute su riječi ‘Hrvatska’ i ‘Vatreni’ kao simbol ponosa, a potpuni izgled zaokružuju bijele hlačice i crvene čarape. Te riječi mogu se pronaći i na novoj majici za zagrijavanje prije utakmice, koja ima moderan dizajn s dvije nijanse plave boje i neobičan kvadratni uzorak”, objavljeno je tada na službenoj stranici HNS-a.

The Ringer je upravo domaći dres hrvatske reprezentacije izabrao kao najbolji, a Hrvatska ga je koristila u ogledima protiv Švedske u Ligi nacija. “Ovo je trenutak kada kažem nešto lijepo i banalno kao ‘šah-mat'”, napisao je Kellen Becoats, autor teksta na The Ringeru.

Na drugom mjestu je domaći dres Italije, koja uvijek koristi plavu boju. Talijanske dresove proizvodi Puma, a njen logo je obojen zlatnom bojom. Treće mjesto na listi zauzima domaći dres Belgije, koji proizvodi Adidas. Dres je crvene boje s crnim šarama preko njega.

Komentari

komentara

« Povratak