POZNATI MEDIJ TVRDI: Mandžo se vraća u Europu! Bira između ova dva kluba…

FOTO:

Sjajni hrvatski napadač, Mario Mandžukić, u zimskom prijelaznom roku prešao je iz Juventusa u katarski Al Duhaili. No, izgleda kako je Mandžo spreman za ekspresni povratak u europski nogomet, barem tako tvrde poznati mediji.

Naime, turski mediji ovaj tjedan raspisali su se kako je bivši hrvatski reprezentativac postao zanimljiv tamošnjim velikanima. Prvo se pisalo o velikom interesu Bešiktaša dok se sada pojavio interes još jednog velikana.

Priču je zavrtio Yeni Akit Gazetes informacijom kako legendarnog hrvatskog centarfora prati drugi istanbulski div, Fenerbahče. Oni tvrde kako se Fener već bacio na ‘operaciju Mandžukić’, ali prvo moraju slomiti veliki otpor katarskog kluba.

Turci u tekstu navode kako Mario nije zadovoljan u Kataru zbog kvalitete tamošnje lige te kako bi se želio ekspresno vratiti u Europu. Fenerbahče pomno prati situaciju i pokušat će privoljeti bivšeg hrvatskog reprezentativca na dolazak.

No, Mandžin suigrač iz Al Duhailija, Benatija, jučer je dao zanimljivu izjavu u vezi njega:

“Dobro mu je ovdje, ali sigurno da mu nedostaju toplina i podrška navijača kao na Juventusovom stadionu. Tamo su izvikivali njegovo ime, u Torinu je bio jako voljen, to ga je jako motiviralo. Često razgovaramo o tome – u Kataru morate pronaći druge razloge za motivaciju kada izađete na terene i vidite poluprazne tribine”, ispričao je Benatia.

Komentari

komentara

« Povratak