POZNATI NOVINAR SVE OTKRIO: Evo s koja dva kluba pregovara Luka Modrić!

FOTO:

Sve su glasniji medijski napisi kako će hrvatski kapetan Luka Modrić napustiti Real Madrid tijekom nadolazećem zimskog prijelaznog roka.

Španjolski mediji pišu kako je Luka razočaran zbog situacija u ‘Kraljevskom’ klubu s obzirom da ne igra često nego je postao rezervna opcija. A svi znamo da on želi započeti praktički svaku utakmicu jer se osjeća odlično unatoč veteranskim godinama.

A kao nova destinacija Modrića navodi se Saudijska Arabija. Naime, Rudy Galetti, talijanski novinar specijaliziran za transfere, otkriva kako je Lukin agent u pregovorima o mogućem transferu svog klijenta u Al Ahli i Al Ittihad.

Modrić je u posljednjoj godini ugovora s Realom, u kojem je od dolaska 2012. i s više od 500 nastupa stekao status ikone. S madridskim velikanom osvojio je 23 trofeja. Ipak, u ovoj sezoni Modrić više nije standardni član početne postave Reala, koji je usred smjene generacija. O njegovom se mogućem odlasku pisalo i prije ove sezone, potom se navodilo da bi mogao otići u siječnju, a priče o promjeni dresa i dalje su aktualne.

Zanimljivo, Modrić je imao veliku priliku da ovog ljeta završi u Saudijskoj Arabiji ili čak američkom MLS-u, ali se ipak odlučio na ostanak u Madridu.

Komentari

komentara

« Povratak