POZNATI PODCAST OBJAVIO: Ovo je najboljih 11 Hrvatske u povijesti!

FOTO:

Tribina je poznata zajednica koja je nastala davne 2012. godine. Na Youtubeu redovito možemo vidjeti zanimljive podcaste vezane za nogomet, ali i za ostale sportove. Trenutno su na 23,6 tisuće pretplatnika što se tiče Youtubea, dok ih na Facebooku prati 21 tisuća fanova.

Ekipa iz Tribine je za vrijeme završnice trećeg izdanja Lige nacija napravila fantastično istraživanje. Naime, odlučili su zajedno sa svojim vjernim fanovima izabrati najboljih 11 hrvatske nogometne reprezentacije. A svi znamo koliko je to težak posao.

Daleko najteže je bilo izabrati desnog stopera gdje je pobjedu odnio Slaven Bilić, dok su iza ostali Robert Kovač, Domagoj Vida i Dario Šimić. Gusto je bilo i u izboru za desno krilo odnosno široki napadač kako je pisalo u objavi. Tu je slavio Mario Mandžukić pored Alena Bokšića, Kramarića i Rebića.

Daleko najuvjerljivije postotke imali su Luka Modrić (86%), Robert Jarni (85%), Zvonimir Boban (84%) i Darijo Srna (83%). Na kraju su fanovi odlučili da je ovo najbolja momčad Hrvatske:

Subašić, Jarni – Lovren – Bilić – Srna, Boban – Rakitić – Modrić, Perišić – Mandžukić – Šuker. Slažete li se s izborom? Što bi promijenili?

Komentari

komentara

« Povratak