POZNATI PORTAL DOZNAJE: Vida ne dolazi u Hajduk, ali spominju se drugi vatreni!

FOTO:

Prekjučer je stigla vatrena vijest kako poznati hrvatski reprezentativac, Domagoj Vida, razmišlja o velikom povratku u HNL. Turski mediji raspisali su se kako Vidu žele Osijek i Hajduk, dok mu se još nude neke zanimljive opcije u Turskoj.

Međutim, ugledni naš domaći list Večernji.hr danas doznaje kako povratak Vide ipak nećemo vidjeti, ali spominje se jedan drugi reprezentativac i dva talentirana igrača.

Establišment splitskog kluba rado bi vratio svoju mladu nadu, 22-godišnjeg Antu Palaversu. Njega je, podsjetimo, Hajduk 2019. prodao Manchester Cityju za 6 milijuna eura, no engleski velikan odmah ga je poslao na posudbu u Getafe i potom u belgijski Kortrijk. Palaversa se nije uspio nametnuti sukladno očekivanjima pa u Splitu vjeruju da bi se rado vratio kući, postupno razvijao i postao jedan od stupova novog Hajduka.

Špekulira se još i o Nikoli Mori, splitskom djetetu kojeg je Hajduku pred nosom “oteo” Dinamo i prodao ga prije dvije godine imenjaku iz Moskve za oko 10 milijuna eura.

Ipak, treba reći da je Moro u moskovskom Dinamu jedan od ključnih igrača i da u financijskom smislu vjerojatno premašuje okvire Hajduka. Ali nikad se ne zna… Nitko se do prošle godine nije nadao da ćemo na Poljudu gledati Kalinića i Livaju.

Ipak, navijačima golica maštu Nikola Vlašić, čovjek kojeg se West Ham doslovno odrekao, ali to ne znači da nije riječ o iznimnom talentu i reprezentativcu pred kojim je sjajna karijera.

Poznato je da je riječ o Splićaninu i velikom hajdukovcu koji je s Poljuda otišao u Everton za nešto manje od 10 milijuna eura. Ako nije došlo “vrime” za Perišića, je li onda za Vlašića? Navijači sanjaju, a Nikoličius će očito opet priređivati infarktna iznenađenja uoči nove sezone u kojoj su si Splićani kao cilj zadali napad na HNL i ulazak u skupinu Konferencijske lige.

Komentari

komentara

« Povratak