PREGOVORI SU ZAPOČELI: Inter poslao prvu ponudu, a evo što zapravo želi Real Madrid!

FOTO:

Talijanski i španjolski mediji ne prestaju pisati o još jednom senzacionalnom transferu iz La Lige u Serie A. Nakon što je Cristiano Ronaldo napustio Real Madrid te otišao u Juventus, sada je u akciji Inter koji želi napraviti novi strašan transfer. Meta je Luka Modrić…

INTER RADI SVE!

Španjolci su još početkom tjedna tvrdili kako Modrić ima usmeni dogovor s predsjednikom Reala, Perezom. Radi se o tome da bi Florentino Perez pustio Modrića ukoliko bi došla ponuda koja bi ga zadovoljila. Identičan dogovor imao je i s Cristianom Ronaldom, a svi dobro znamo kako je to završilo.

A danas talijanski Il Giornale piše kako je ponuda na adresu Reala već stigla! Interova prva ponuda bila je 15 milijuna eura za jednogodišnju posudbu i obveza otkupa ugovora sljedećeg ljeta za još 25 milijuna. Real je to navodno odbio, ali As piše da bi Perez pristao na ponudu u rangu od 70-ak milijuna eura.

Modrić je nezamjenjiv u Madridu, ali je već u 34. godini i teško je očekivati da će još dvije, tri sezone moći igrati na nivou kao zadnjih godina. Dobiti 70 milijuna eura za igrača pred veteranskim godinama je golemi novac i u Madridu sigurno znaju da sljedećeg ljeta neće moći dobiti vjerojatno ni polovicu tog iznosa. Inter bi taj iznos također rado razlomio u posudbu i otkup ugovora za godinu dana jer je milanski klub u problemima s poštivanjem financijskog fair playa.

“Perez ima poseban odnos sa svojim igračima. To se vidjelo na Ronaldovu primjeru kojeg je pustio iz kluba i ne vidim razlog zašto se to ne bi dogodilo s Modrićem. Inter se strašno pojačao i liči na pravu momčad koja bi s Modrićem bila legitimni kandidat za naslov prvaka. Mislim da u Luka u Realu više nema toliko motiva i da bi Inter bio pravi izazov”, rekao je poznati Skyev novinar Riccardo Trevisani.

Ispoštuje li Perez taj famozni dogovor, izgleda kako zaista više ništa ne stoji na dolasku još jednog Hrvata u Serie A…

POLA HRVATSKE REPREZENTACIJE ŽIVJET ĆE U MILANU: ROSSONERI KUPUJU ČETVRTOG HRVATA!?

Nevolje u raju: Realovci se pobunili protiv kapetana Sergija Ramosa!

Komentari

komentara

« Povratak