PREKRASNE RIJEČI: Evo kome je Zlatko Dalić posvetio plasman na EURO!

FOTO: Igor Soban/PIXSELL

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, bio je oduševljen s onim što su njegovi igrači napravili u drugom poluvremenu. Slovaci su imali 1:0 nakon prvih 45 minuta, ali Vatreni su se uozbiljili u drugom dijelu i upisana je još jedna pobjeda.

Slovaci su vodili na poluvremenu, no Hrvatska je napravila veliki preokret u drugompoluvremenu golovima Nikole Vlašića i Brune Petkovića, da bi Ivan Perišić zakucao goste i potvrdio plasman Hrvatske na Euro.

”Ponos i sreća. Čestitam igračima na pobjedi, na prvom mjestu i plasmanu na Euro. Posvećujemo ovo Škabrnji u Vukovaru”, rekao je Dalić, pa je odbio detaljnije komentirato špekulacije oko toga da je Hrvatska je igrala na Rujevici odlučujuću utakmicu. Samo je rekao da je možda on pogriješio. Zatim je komentirao utakmicu.

”Nisam bio zabrinut. Igrali smo odlično, stvarali smo šanse. Primili smo iz jedne situacije gol, a u nastavku čim smo zabili prvi gol, bilo je dalje puno lakše. Svima velika hvala, posebno navijačima koji su i danas bili ovdje. Opet smo Hrvatsku učinili sretnom i ako Bog da, na ljeto ćemo Hrvatsku opet učiniti sretnom”

Perić i Vlašić?

”Imamo više mladih igrača, koji su odlično reagirali. Uvijek se kod na stvara neka nervoza, neki pritisak. Osvojili smo kvalifikacije kao prvi u skupini još od 2008. Treba na to biti ponosan.”

BOBANOVO PISMO LUKI: DVIJE SLIKE OPISUJU SKROMNOG GENIJA IZ SIROTINJSKE OBITELJI

PREKRASNA GESTA: Čondrić i Livaković kupili auto legendarnom treneru golmana!

 

Komentari

komentara

« Povratak