PROBLEM JE CIJENA: Dinamu propada Labrović, ali ekspresno su pronašli novog vratara!?

FOTO:

Jučer se poput požara proširila velika vijest kako je vratar i kapetan Rijeke, Nediljko Labrović, na meti zagrebačkog Dinama. Čak je to i otkrio sam trener Dinama, a domaći mediji su potom pisali kako je naš reprezentativni vratar opet aktualan uoči zimskog prijelaznog roka.

“Spominjao se Labrović, ali znam da će predsjednik Rijeke tražiti mnogo novca”, rekao je Sergej Jakirović. Labrović je navodno bio jako blizu Dinama tijekom ljeta, ali sve je stopirala uprava kluba smatrajući kako su Nevistić i Zagorac dovoljni za jesen. Odlaskom Livakovića otvorila se velika prilika Nevistiću koji prema svemu sudeći nije iskoristio iako je Dinamo davno za njega iskeširao čak tri milijuna eura.

A Labrović zaista briljira ove godine i prema mnogima je najbolji igrač Rijeke. Trenutno vrijedi 2.8 milijuna eura, a predsjednik Mišković navodno očekuje jaki transfer koji bi mogao biti i iznad 5 ili 6 milijuna eura. Naravno, teško da bi Dinamo to mogao platiti iako ni to ne treba isključiti.

No, ugledni sportski portal Germanijak.hr piše kako je Dinamu Labrović trenutno zaista preskup pa su se okrenuli jednoj potpuno novoj opciji. Naime, u Maksimiru namjeravaju dovesti Ivu Grbića, rezervnog vratara španjolskog giganta Atletico Madrida!

Ne tako davno vratar Atletica iz Madrida bio je reprezentativac, želi to ponovno postati, a teško će nazad u Dalićevu momčad, ako nastavi grijati klupu u španjolskom velikanu. Jan Oblak ipak je nedodirljiv, Grbić dobiva priliku na kapaljku, ove sezone nije branio još niti minutu.

Ugovor s Atleticom istječe mu idućeg ljeta te se u Maksimiru nadaju da bi mogli njegov dolazak isposlovati već na zimu. Ako ne sasvim besplatno, onda barem vrlo povoljno, jeftinije nego Labrovićev. Isti portal također piše kako su već uspostavljeni kontakti između Zagreba i Madrida…

Komentari

komentara

« Povratak