PROCURILA CIFRA: Evo koliko je Dinamo platio Rijeci za Jakirovića!

FOTO:

Teško je opisati aktualan dan ako ste navijač Dinama, ali riječ ludnica svakako bi se mogla upotrijebiti. Štoviše, nevjerojatni raspad Dinama protiv AEK-a prebacio se i kod Rijeke.

Zašto? Pa zato što im je Dinamo danas usred dana odlučio uzeti glavnog trenera Sergeja Jakirovića. GNK Dinamo je oko 14:20 objavio kako Igor Bišćan više nije trener Dinama, a nakon toga prošlo je nepunih sat vremena – Dinamo je dobio novog trenera!

Neki izvori objavili su kako je Dinamo Rijeci platio 100 tisuća eura na ime odštete zbog posebne klauzule koju je imao trener Jakirović. Međutim, Germanijak.hr  ipak donosi kako će prijevremeni rastanak Rijeke i Jakirovića koštati Dinamo čak 250 tisuća eura.

Sergej Jakirović otišao je na Rujevicu u 14.30 sati kako bi obavijestio Darka Raića Sudara o svojoj odluci da preuzme Dinamo. Nije tu ostavio niti gram prostora za pregovore, iskoristio je klauzulu koju ima u ugovoru i vrlo brzo izašao iz kluba.

A upravo o toj klauzuli je Germanijak nedavno pisao kada se do njih probila informacija da je Jakirović na meti mađarskog Ferencvaroša. I dali sugestiju kako bi bilo najbolje Damiru Miškoviću da je ukine. Da ne smije imati zmiju u džepu za trenera koji mu je preporodio Rijeku. Nakon reprezentacije BiH, potom i Ferencvaroša – bilo je pitanje trenutka kada će naići netko čiji se poziv ne odbija.

I naišao je Dinamo…

Komentari

komentara

« Povratak