Procurio dres Portugala za Svjetsko prvenstvo: Radikalno su promijenili dizajn, ali navijači su oduševljeni

FOTO:

Cristiano Ronaldo i društvo igrat će na Svjetskom prvenstvu u dresovima u kakvima još nikad nisu. Portugal je bome iznenadio fanove, piše Gol.hr.

Prvi portugalski dres u kojem će Cristiano Ronaldo istrčati na Svjetskom prvenstvu 2022. u Kataru ima dijagonalnu crtu koja ga presijeca, jedna polovica je zelena, a druga crvena, prvi put u povijesti imat će takav dizajn dresa.

Portugalci su se kvalificirali za Katar kroz naporno europsko doigravanje, a sad će pokušati do drugog kruga preko Gane, Urugvaja ili Južne Koreje s kojima su izvučeni u skupini H. Koriste istog službenog proizvođača dresova od 1997. i ovim dresom slave četvrt stoljeća uspješne suradnje.

Novim dresom portugalske reprezentacije dominira crvena boje paprike, kombinirana je sa zelenom u dijagonalnom uzorku a la Monaco i ima zlatno-žuti logo.

Mnogi navijači oduševljeni su ovakvim dresom, jer je dizajn radikalno promijenjen i nešto je s čim se susreću prvi put u povijesti. Kao i na Euru 2020. uparit će ih sa zelenim hlačicama.

BOMBA U MAKSIMIRU: DINAMO ZAGREB DOGOVORIO TREĆE POJAČANJE!

Komentari

komentara

« Povratak