PROMETNO U PULI: Istra dogovorila bivšu zvijezdu Hajduka!?

FOTO:

HNL sezona već je započela, a prijelazni rok još uvijek traje pa tako možemo očekivati velike promjene u našim prvoligašima. Prije svega se na to misli na Istru koja je sezonu otvorila s dva poraza (Varaždin i Hajduk).

Istra je već dovela nekoliko prinova, tu su čak igrači iz Dinama i Hajduka, a danas će na Aldo Drosinu sletjeti vrlo zvučno ime. Naime, novi igrač Istre trebao bi postati Ante Erceg! On je u karijeri igrao za Split, Balikesispor, Hajduk, Brondby, Esbjerg i Osijek s kojim je raskinuo ugovor ovog ljeta, potpisao za mađarski Debrecen, ali je nakon manje od tri tjedna u Mađarskoj ponovno postao slobodnim igračem. Njegov dolazak na pregovore u Pulu očekuje se u utorak te je moguć Ercegov novi povratak u HNL.

No, to nije sve. Drugo prekaljeno ime koje se veže uz Istru 1961 je Ervin Žukanović, bivši reprezentativni stoper iz Bosne i Hercegovine (38 nastupa), rodom iz Sarajeva, koji je u karijeri, između ostalog, igrao za Romu, Sampdoriju, Atalantu, Chievo, Genou, a svojevremeno ga je Transfermarkt procjenjivao na četiri milijuna eura.

Ovo su itekako zanimljivi potezi Saše Bjelanovića koji je odradio vrlo zanimljiv prijelazni rok kao sportski direktor Istre…

Komentari

komentara

« Povratak