PRVI POTEZ TRENERA JAKIROVIĆA: Dinamo ima novog kapetana!

FOTO:

Dinamov kapetan, Dominik Livaković, sutra bi trebao poletjeti za Istanbul gdje će napokon potpisati za tamošnjeg velikana Fenerbahčea.

Novi trener kluba, Sergej Jakirović, najavio je Livakovića za sutrašnju utakmicu protiv Sparte Prag u Europa ligi, ali očito je došlo do velike promjene tijekom dana s obzirom da je prvi vratar Hrvatske propustio posljednji trening.

Navijače sada s razlogom zanima tko će postati novi kapetan Dinama, ali čini se da kod Jakirovića dileme zapravo nema. Kako Germanijak.hr ekskluzivno doznaje, Jakirović je tu čast i veliku obavezu odlučio dati Bruni Petkoviću. Modra devetka povest će tako suigrače na travnjak u sudaru s praškom Spartom u četvrtak u 20 sati.

Bruno Petković je bio jedan od kapetana u eri Arijana Ademija. Dakle, prva zamjena bio je Livaković, druga Zagorac a treći Petković.

No, Bišćan je izmijenio hijerarhiju pa je Livakovićeva zamjena kao kapetan bio Josip Mišić. Sada, kada je izvjesno da će Dinamo krenuti u eru bez Livakovića, traži se stalno rješenje i izbor je pao na Petkovića.

Komentari

komentara

« Povratak