Raskol i nezadovoljstvo u Atletico Madridu: Je li ovo dobra prilika za Nikolu Kalinića?

FOTO:

Španjolski mediji danas pišu kako stvari u svlačionici Atletico Madrida baš i ne stoje najbolje. Trener Diego Simeone je nemoćan, a iz svega bi najveću korist mogao izvući Nikola Kalinić.

Costa je nezadovoljan

Kako navode španjolski mediji, a među kojima i El Mundo, Diego Costa je nezadovoljan svojim statusom u Atletico Madridu. Španjolski reprezentativni napadač se osjeća zapostavljenim u usporedbi sa svojim kolegom u napadu, Antoineom Griezmannom.

Costa se iz Chelsea vratio u Atletico za 8,5 milijuna eura po sezoni. S druge strane, francuski je napadač tijekom Svjetskog prvenstva uspio dogovoriti ostanak u klubu za čak 25 milijuna eura po godini. Logično, Costa je nezadovoljan i preko svog agenta je od uprave zatražio povećanje plaće. Ukoliko njegova traženja budu odbijena, Španjolac će najvjerojatnije prihvatiti ponudu nekog od kineskih klubova, koji su već prije iskazali interes za njega.

U svemu tome, dobro bi mogao proći Nikola Kalinić, koji je u klub doveden ovog ljeta kao zamjena za jednog od spomenute dvojice. Do sad je odigrao tek 76 minuta u tri utakmice španjolskog prvenstva, a odlazak Coste bi mu širom otvorio vrata prve momčadi.

POSTAJE NAJVEĆI LUZER U NOGOMETU: Mourinho za loš rezultat optužio policiju, a ovi mu sa stilom odgovorili!

PRVI ENGLEZ U HNL-U: Igrao s Rosickim i Rashfordom, a danas trči po hrvatskim travnjacima!

Komentari

komentara

« Povratak