Razočarani Moratom i Giroudom? Chelsea kupuje Interovu zvijezdu za 63 milijuna eura

FOTO:

Dio engleskih medija danas donosi vijest kako Chelsea najozbiljnije ima namjeru ući u borbu za 25-ogodišnjeg Interovog napadača.

Ima li ta kupnja uopće smisla?

Kako tvrde Englezi, Chelsea je već kontaktirao milanski klub jer je jedna od njihovih želja za ovo ljeto mladi argentinski napadač Mauro Icardi. Iznos koji nude navodno iznosi 63 milijuna eura.

Ipak, svaki malo bolji poznavatelj prilika u Chelseau ne može a da se ne zapita ima li ovakav potez uopće smisla. Naime, početkom sezone su kupili napadača Alvara Moratu, za 60 milijuna funti, dok su u siječnju ove godine kupili Oliviera Girouda, za 18 milijuna funti.

Osim toga dva su njihova napadača na posudbi, Michy Batshyai i Tammy Abraham. Ova dvojica mladića odlično se snalaze u Borussiji Dortmund i Swanseau no čini se da za njih više neće biti mjesta u Chelseau.

Jesu li u Chelseau nezadovoljni Moratom i Giroudom ili se radi o nekoj sasvim novoj strategiji, pokazat će nova sezona. Također, valja napomenuti kako će Inter teško zadržati Icardija, s obzirom da su uz njegovo ime spominjao i Real Madrid, Bayern Munchen te Paris Saint-Germain.

Komentari

komentara

« Povratak