Realov promašaj od 115 milijuna eura odlazi u ovaj klub!?

FOTO:

Belgijski majstor, Eden Hazard, napravio je spektakularan transfer kada je u ljeto 2019. godine prešao iz Chelseaja u Real Madrid. Transfer je iznosio čak 115 milijuna eura, a danas je to sedmi najveći posao u povijesti nogometa.

Međutim, Hazard je postao jedan od najgorih transfera ikad. U ove tri godine upisao je 67 nastupa te je pritom postigao svega šest pogodaka te 10 asistencija. Njegov period u Madridu obilježile su učestale ozljede, ali i neprofesionalni život.

Aktualni ugovor s Real Madridom traje do ljeta 2024. godine, ali čini se kako ‘Kraljevi’ ne bi imali ništa protiv da ode iz kluba. Tako se ovih dana pojavila jedna senzacionalna vijest iz Turske.

Naime, turski i španjolski mediji tvrde kako je veliki Galasataray opasno zagrizao za Hazarda te ga želi dovesti do kraja prijelaznog roka.

Turski velikan već je potrošio čak 24 milijuna eura u ovom prijelaznom roku, a novi igrači tog kluba postali su: Lucas Torreira, Mostafa Mohamed, Fredrik Midtsjo, Sergio Oliveira, Abdulkerim Bardakci, Leo Dubois, Kazimcan Karatas, Haris Seferović i možda najzvučnije pojačanje, Dries Mertens.

Komentari

komentara

« Povratak