Regija piše o Torcidi: Spektakl je blaga riječ. Split izgleda nestvarno!

FOTO:

Torcida je sinoć u Splitu priredila veliku feštu za svoj 70. rođendan i oduševila bakljadom o kojoj je pisala i pričala cijela Hrvatska. (index.hr)

Jutro se priča o Torcidinom performansu proširila izvan granica Hrvatske pa su se brojni regionalni mediji raspisali o čudesnoj proslavi u Splitu. Tako srpski Telegraf donosi tekst pod naslovom “Spektakularan prizor koji ostavlja bez daha: Torcida zapalila nebo iznad Splita za 70. rođendan!” u kojem donosi video slavlja i izražava divljenje prema “jednoj od najstarijih navijačkih skupina stare Jugoslavije”.

Ostali mediji u Srbiji zasad se nisu oglasili po ovom pitanju, ali zato reakcija u BiH ne nedostaje. Kolege s portala Klix.ba pišu o Torcidi u tekstu “Nestvarne scene iz Splita: Navijači Hajduka za rođendan “zapalili” nebo u Dalmaciji”. Avaz je objavio tekst pod naslovom “Torcida za svoj 70. rođendan “zapalila” Split”, a donosi i video spektakularne proslave u Splitu.

SportSport.ba je pokazao najveće oduševljenje Torcidinom proslavom i objavio tekst pod naslovom “Spektakl je blaga riječ: Torcida je učinila da Split izgleda nestvarno”.

Priča o ludom slavlju Torcide došla je i do Makedonije pa je tamošnji portal SportMedia.mk objavio tekst pod naslovom “Spektakl: Torcida je proslavila rođendan i zapalila Split.”

Komentari

komentara

« Povratak