SADA JE VRIJEME ZA PRODAJU: Dinamo za ova dva igrača očekuje 25-30 milijuna eura!

FOTO:

Navijači zagrebačkog Dinama sigurno su zadovoljni s onim što je odradio njihov voljeni klub uoči početka nove sezone.

Podsjećamo, klub iz Maksimira doveo je Josipa Drmića, Roberta Ljubičića i Boška Šutala. Praktički dan nakon dolaska Šutala iz Atalante krenula je priča o četvrtom pojačanju pa tako belgijski mediji tvrde kako je blizu Dinama još jedan stoper, a to je Matej Mitrović koji je  prije dva dana raskinuo ugovor s Club Bruggeom. No, to nije sve!

Sportske novosti otkrivaju kako Dinamo sada traži veliko pojačanje u ofenzivi, i to univerzalca, koji je u stanju pokriti i desno i lijevo krilo, te ulogu “desetke”, odnosno prije povučenog, drugog napadača. U igri je bio Lukas Kačavenda, ali je Lokomotiva iznenađujuće odbila Dinamo, pa se sada opet priča o Martinu Ojedu ali njegova cijena je narasla na sedam-osam milijuna eura i pitanje je može li Dinamo ući u takav “deal”, dok je ono treće možda i najrealnije. Njegovo je ime – Marko Pjaca.

Negdašnji dinamovac očito je na odlasku iz Juventusa, za koji ga ugovor veže do ljeta 2023., a zasad nema signala da bi Ivan Jurić i Torino otkupili njegov ugovor nakon što je za “Granatu” odigrao 26 utakmica i zabio tri pogotka. Također treba dodati kako se u igru uključila Salernitana koja želi izbjeći kaotičnu borbu za ostanak kao prošle sezone.

Sve to, doduše, ovisi i o odlaznim transferima. Sportske tako doznaju iz menadžerskih krugova da je ovoga ljeta na odlasku definitivno Luka Ivanušec, koji je i prije označen kao glavni adut ovoljetnog plavog izloga, no u međuvremenu je iskočio i Josip Šutalo.

Na njima, ako se Dinamo odluči prodati obojicu, “modri” se nadaju utršku od 25 do 30 milijuna eura, no uz njih planira se i na transferima Livakovića, ali i Oršića i Petkovića.

Na stranu sada rad na dolascima igrača iz drugog plana, ili reda onih kojima sljedeće ljeto istječu ugovori i Dinamo bi ih se rado riješio, poput Theophilea, Gojaka, Moharramija, Dilavera, Burtona… Zasad nema konkretnih ponuda.

NEVJEROJATNA DESTINACIJA: NAJSKUPLJI GOLMAN U POVIJESTI IMA NOVI KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak