SAUDIJSKA OFENZIVA: Al Nassr nakon Brozovića želi još jednog Hrvata!

FOTO:

Saudijski prvoligaš Al Nassr danas je potvrdio transfer Marcela Brozovića koji je došao iz talijanskog Intera. Velikanu iz Serie A će pripasti 18 milijuna eura na ime odštete. A čini se kako Saudijci žele dovesti još jednog Hrvata!

Naime, ugledni naš portal Germanijak.hr ekskluzivno doznaje kako se na radaru Al Nassra našao prvi vratar hrvatske nogometne reprezentacije – Dominik Livaković! Šuška se kako će na adresu u Maksimiru doletjeti ponuda koja se teško odbija.

Već se uvelike pisalo o interesu za Livakovića za kojeg u redu prema medijskim napisima stoje Villarreal, Fenerbahče i Fiorentina. A sada je tu i Al Nassr. Germanijak piše kako Saudijcima nije problem platiti deset milijuna eura koliko iznosi klauzula Livakovića.

Dakako, kad su priče o ponudama i transferima u Saudijsku Arabiju u pitanju, tada je teško išta predvidjeti i zaključivati, svjedoci smo kako se stvari mijenjaju iz sata u sat, Brozovićev je transfer najbolji primjer. Međutim, nema razloga ne vjerovati informaciji da je Livaković zanimljiv Al Nassru, tamo je važan čovjek Goran Vučević, a on sigurno zna Livakovićeve kvalitete.

Jedino će pitanje, ako ta ponuda službeno i stigne u Maksimir, biti što želi Livaković. Dosad nije bio sklon egzotici, ima tek 28 godina i još puno godina karijere pred sobom, želi se okušati u ligama Petice, nije sve do novca. No, možda je već i sam izgubio strpljenje čekajući takvu šansu, a u Saudijskoj Arabiji sigurno može financijski najbolje proći i teško će biti odbiti takvu ponudu.

Komentari

komentara

« Povratak