SENZACIONALNI POVRATAK: Gianluigi Buffon se vraća u Serie A!?

FOTO:

Legendarni talijanski vratar, Gianluigi Buffon, za nekoliko dana će proslaviti 45. rođendan, ali i dalje ima ambicije da brani na visokoj razini.

Gigi je godinu i pol član Parme, a sada mu se prema Calcio Styleu nudi nevjerojatni povratak u prvu ligu. Naime, ovaj izvor piše kako je Paolo Maldini pozvao Gianluigija Buffona da dođe u Milan!

Prvi vratar Milana, Mike Maignan, izvan stroja je već neko vrijeme pa je tako već propustio čak 11 ligaških utakmica ove sezone te četiri u Ligi prvaka. Njegova zamjena, Ciprian Tatarusanu, baš i ne briljira na golu pa tako uprava razmišlja o pojačanju.

S druge pak strane osvajač Svjetskog prvenstva 2006. godine također baš i ne brani ove sezone. Naime, Buffon je upisao svega četiri nastupa u drugoj ligi.

Što se tiče reakcija na ovu transfer špekulaciju, većina smatra kako bi to bio zaista fantastičan potez Buffona i Milana. Kada se dogodio famozni Calciopoli 2006. godine, tadašnji prvi operativac Milana, Adriano Galliani, pokušao je dovesti Bufona u Milan, ali je Gigi ipak pokazao lojalnost ‘Staroj dami’…

Za analizu utakmice Arsenal – Manchester United kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak