SIMBOLIČAN IZNOS: Evo koliko će Dinamo dobiti za kapetana Ademija!

FOTO:

Kapetan zagrebačkog Dinama, Arijan Ademi, sve je bliže odlasku u daleku Kinu gdje bi trebao nastaviti svoju briljantnu karijeru.

Prije nekoliko dana otkriveno je kako će legendarni kapetan Dinama otići u kineski Beijing Gouan s kojim će potpisati trogodišnji ugovor prema kojem bi trebao zarađivati oko dva milijuna eura po sezoni.

A koliko će Dinamo zaraditi na transferu svojeg kapetana? Germanijak.hr tvrdi kako će u pitanju biti jedna sasvim simbolična odšteta. Spominje se odšteta od 500 tisuća eura pa sve do milijun eura. U prijevodu, Dinamo neće raditi probleme svom kapetanu.

Neki će reći premalo, ali Ademi ne ide iz Dinama niti ga Dinamo prodaje da bi se napunila klupska blagajna, Ademi će otići da ne bi u dogledno vrijeme Dinamu postao teret, da njegovo ime i legendarni status ne bi kočili momčad u novim izazovima idućih sezona.

Aki je već tijekom zime zatražio odlazak, ali je onda dobio obećanje kako mu klub neće raditi probleme u sljedećem prijelaznom roku. Ipak, onda se dogodila Kina i ponuda koja se ne odbija…

Komentari

komentara

« Povratak