SJAJAN POTEZ DANIJA OLMA: Bivši Dinamovac donira novce Hrvatskoj u velikoj humanitarnoj akciji!

FOTO:

Igrač njemačkog RB Leipziga Dani Olmo nedavno je postao član humanitarne organizacije Common Goal. Spomenutu zajednicu su prije tri godine osnovali Jurgen Griesbeck te Manchesterov veznjak kao suosnivač, Juan Mata.

Članovi udruge su nogometaši i dužnosnici koji su se obvezali da će jedan dio godišnje plaće uplatiti u zajednički fond koji organizira brojne nogometne humanitarne akcije. Dani Olmo je postao 160. član organizacije te je svoj novac odlučio dati u Hrvatsku!

Sjajan je to potez mladog Španjolca koji je uvijek govorio kako je Hrvatska za njega druga domovina. Predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin je prvi nogometni čelnik koji se pridružio pokretu s uvjerenjem da nogomet ima moć promijeniti svijet. Članovi pokreta su između ostalih Jurgen Klopp, Mats Hummels, Serge Gnabry, Julian Nagelsmann, Kasper Schmeichel, Paulo Dybala…

“Kroz Common Goal želim podržati projekte u Hrvatskoj, zemlji u kojoj sam proveo mnogo godina. Želim prije svega pomoći djeci u Hrvatskoj koja imaju pravo na sretno djetinjstvo i obrazovanje bez obzira na nacionalnost ili spol. Djeca su također jako patila u ratu koji se vodio u Hrvatskoj, zato sam odlučio pomoći” – rekao je bivši igrač Dinama.

OVO JE POGODAK SEZONE: EVO ŠTO MANDŽUKIĆ MISLI O SARRIJEVOM OTKAZU!

SLUŽBENO: Napadač Mirko Marić ima novi klub!

Komentari

komentara

« Povratak