SKANDAL NA HITNOM SASTANKU: Evo što su predstavnici AEK-a napravili

FOTO:

Prva utakmica između grčkog prvaka AEK Atene i hrvatskog prvaka Dinamo Zagreba će ipak biti odgođena prema posljednjim medijskim napisima.

Razlog je posve jasan. Naime, sinoć je došlo do velikog sukoba domaćih navijača i Bad Blue Boysa, a na kraju je preminuo jedan domaći navijač koji je imao 22 godine. Osam ljudi je još u bolnici, a 17-godišnjak se bori za život nakon što je dobio udarac kamenom u glavu. Policija je privela 96 ljudi, a ovaj incident doveo je u pitanje i utakmicu.

Jutros se dogodio i hitni sastanak između predstavnika AEK-a i Dinama. AEK je na tom sigurnosnom sastanku, pišu Grci, za nerede okrivio Dinamo i grčku policiju, a potom su njihovi predstavnici napustili prostorije u kojima se sastanak održao. Iz AEK-a su sastanak nazvali ‘presramotnim da bi sudjelovali‘.

“AEK ne može sudjelovati na niti jednom sastanku na kojem sudjeluje Dinamo”, kazao je dopredsjednik grčkog kluba i glavni direktor Giorgos Kosmas.

Kosmas je krivicu svalio na Dinamo, ali i na grčku policiju: “Trenutno je nezamislivo, pa čak i poremećeno, biti na sastanku dok oplakujemo gubitak navijačeva života i nakon svega što se događalo. AEK odgovornim smatra Dinamo.”.

Grčki mediji pišu kako je utakmica odgođena, a novi datum odigravanja nije poznat.

Komentari

komentara

« Povratak