SKANDAL: Teške optužbe na račun bivšeg španjolskog reprezentativca i zvijezde Barcelone!

FOTO:

U medije su procurile vijesti o velikom skandalu koji je na pomolu. Naime, bivši napadač Furije te Barcelone, Valencije i madridskog Atletica, David Villa, optužen je za seksualno uznemiravanje od mlade Amerikanke.

Priču donosi The Athletic, tada 20-godišnja Skyler Badillo je dobila posao pripravice u MLS klubu New York Cityu, inače podružnici engleskog bogataša Manchester Citya. Badillo je smatrala to poslom iz snova i odličnim početkom poslovne karijere, no na kraju je požalila i povukla se iz sporta. U New Yorku je počela raditi 2018. godine, Villu optužuje da ju je svaki dan seksualno uznemiravao.

“Ostanak u sportu me straši, zgadio mi se sport. Ono što sam dobila je to što me David Villa zlostavljao svakog prokletog dana, a mojim šefovima je to bilo komično. I dalje mi je smiješno što su mi neprestano govorili da imam užasan stav prema poslu jer sam se znala ne pojaviti.” – rekla je djevojka za Athletic.

Većina klupskih zaposlenika se lijepo odnosila prema Skyler, no Villa je svaki dan govorio kako je voli, usput se znao izrugivati. Šefovi su navodno sve znali ali uopće nisu reagirali nego su se kladili tko će prvi spavati s njom?!

Ovo su vrlo ozbiljne optužbe, City je tek sada pokrenuo istragu no o španjolskom napadaču nema ni riječi.

Komentari

komentara

« Povratak