Slaven Bilić u velikim problemima: On ne želi više igrati za nas, jako sam ljut!

FOTO:

Sve se činilo kao priča iz bajke. Upravo je Slaven Bilić amenovao transfer Payeta u West Ham, a sada je ipak priči stigao kraj, i to vrlo ružan.

Slaven Bilić otkrio tužnu vijest

Tužnu vijest trener West Hama otkrio je danas na konferenciji za medije.

“Da, znam da smo rekli kako nećemo prodavati naše najbolje igrače, ali nažalost, Dimitri Payet ne želi više igrati za nas. Želi transfer. Ne radi se tu o novcu jer dali smo mu sjajan ugovor na dugo godina. Pričao sam s predsjednikom i obojica smo jako ljuti te razočarani.  Osjećamo se izdano jer smo mu sve dali, uvijek bili tu za njega i onda se dogodi ovo”, rekao je razočarani Bilić.

Dimitri Payet uvjerljivo je najbolji igrač West Hama, ali i više nego očito je da želi osjetiti slast trofeja, a do toga će jako teško doći u dresu “Čekičara”.

Interes postoji

Payeta žele mnogi, to svi dobro znamo. Uskoro će navršiti 30 godina, a to su još uvijek najbolje godine za nogometaša i francuski veznjak očito smatra kako mora promijeniti sredinu ako želi doći do trofeja. Interesa ima mnogo. Ne tako davno smo pisali kako ga u svoje redove želi dovesti Jose Mourinho. Govorilo se o čak 40 milijuna funti što je izvrstan novac.

Od ostalih veliki interes pokazali su i Kinezi, ali francuskom veznjaku se vjerojatno ne ide na veliku avanturu.

Podsjećamo, Payet je stigao u West Ham iz Marseilla za samo 15 milijuna eura, a danas vrijedi duplo više. U dresu engleskog kluba postigao je 15 pogodaka, ali još više asistencija. Krasi ga sjajan pregled i odličan dribling, a još je i pravi maestro za izvođenje slobodnjaka. Bilić i ostali u klubu imaju danas vrlo težak zadatak. Klub se probudio iz noćne more u kojoj su dugo bili, ali sada je stigla nova.

Kako zadržati najboljeg igrača? Jako teško pitanje…

https://www.youtube.com/watch?v=gXgBa4cf5rY

 

Komentari

komentara

« Povratak