SLAŽETE LI SE? Bivši Vatreni objasnio zašto Petković i Rebić nisu pozvani u reprezentaciju

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, danas je objavio popis igrača za rujanski ciklus kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar 2022. godine. Hrvatska će početkom rujna gostovati kod Rusije i Slovačke, a treći dvoboj je onaj protiv Slovenije koji će se igrati u Splitu.

Zanimljivo, na popisu se nalazi čak tri debitanta, a to su Ivica Ivušić, Borna Sosa i Nikola Moro. No, mnoge je više iznenadilo što na popisu igrača nema Rebića, Petkovića i Vrsaljka. Ovaj potez prokomentirao je bivši hrvatski nogometaš, Jerko Leko, u razgovoru za RTL Televiziju.

“Ovo se može gledati iz dva smjera. Da li je to da se trznu jer ne vjerujem kako je Dalić osoba koja želi prekrižiti nekoga za stalno. Možda hoće neku reakciju s njihove strane što igrama što s isprikom što se tiče Rebića. Mislim da je odlučio malo trznuti igrače…”, rekao je Jerko Leko.

Priliku će dobiti Marko Livaja koji se tako vratio u Hrvatsku nakon tri godine. “Drago mi je što je izbornik prepoznao moj trud u Hajduku proteklih mjeseci, nadam se da ću uzvratiti na njegovo povjerenje i nastaviti igrati u reprezentaciji kao i u Hajduku”, rekao je najbolji igrač splitskog Hajduka.

Komentari

komentara

« Povratak