SLUŽBENO: Duje Čop pronašao novi klub!

FOTO:

Jedan od najpoznatijih napadača u HNL-u, Duje Čop, ostao je bez kluba nakon što mu je prošle sezone istekao ugovor s Dinamom.

Iako ima 33 godine, nije bilo priče o eventualnom umirovljenju. Sezona se već dobro zahuktala, a Duje je tek danas pronašao novi klub. Kako prenose vodeći hrvatski mediji napadač Duje Čop postao je novi igrač zagrebačke Lokomotive!

On je nekadašnji hrvatski reprezentativac s 14 nastupa i dva gola za nacionalnu selekciju. Bio je prvi strijelac HNL-a u sezoni 2013./14., dok je nosio dres Dinama, a u srpnju mu je istekao ugovor s Modrima.

Čop je u karijeri igrao i za Hajduk, gdje je prošao i nogometnu školu, a Poljud je zamijenio portugalskim Nacionalom 2008. godine, da bi se vratio već iduće godine. Nakon dvije godine prelazi u redove gradskog rivala RNK Splita, odakle 2012. odlazi u Dinamo. Dinamo ga 2015. posuđuje talijanskom Cagliariju, koji ga po isteku posudbe kupuje za dva i pol milijuna eura.

Igrao je još za Standard iz Liegea, Malagu i Sporting Gijón. U Dinamo se vratio 2021., nakon čega slijede posudbe u slovenskom Celju i Šibeniku.

Komentari

komentara

« Povratak