SLUŽBENO: Hajduk Split predstavio novo pojačanje!

FOTO:

Navijači priželjkuju dolazak napadača, a uprava Hajduka dovela je još jednog stopera! Novi igrač ‘Bilih’ postao je Kristian Dimitrov!

Bugarski stoper Kristian Dimitrov (22) prošao je liječničke preglede i od utorka je i službeno postao igrač Hajduka. Ugovor je potpisan do ljeta 2023. godine, a Dimitrov će od danas biti na raspolaganju treneru Igoru Tudoru.

S obzirom na to da je zbog pauze u bugarskom prvenstvu zadnju utakmicu za Botev iz Plovdiva odigrao polovinom prosinca, sigurno će mu trebati neko vrijeme da uđe u formu.

Riječi hvale za Dimitrova imao je i legendarni Bugarin Krasimir Balakov koji je jedno vrijeme sjedio i na klupi Hajduka, a Dimitrova je uveo u reprezentaciju Bugarske kojoj je bio izbornik. Za njega je Dimitrov najtalentiraniji bugarski stoper još od prerano preminulog Trifona Ivanova i to je i kazao Igoru Tudoru kada se raspitivao kod njega o kvaliteti mladoga stopera.

Karijeru je Kristian započeo u Lokomotivu iz Plovdiva, odakle je 2016. godine prešao u Botev iz Plovdiva, gdje je upisao prve seniorske minute. Za Botev je u posljednje tri sezone upisao ukupno 68 službenih nastupa te je pri tom postigao šest pogodaka i dodao jednu asistenciju.

 

Komentari

komentara

« Povratak