SLUŽBENO: Inter i Milan dogovorili posao vrijedan 700 milijuna eura! Evo kad dolazi novi stadion…

FOTO:

Talijanski mediji objavili su kako San Siro odlazi u povijest! Legendarni stadion će biti srušen, a Inter i Milan će dobiti novi zajednički dom.

PALA JE ODLUKA!

Legendarni stadion San Siro ili Giuseppe Meazza, izgrađen još 1926. godine, definitivno odlazi u povijest. Da, nakon pune 93 godine tijekom kojih je renoviran četiri puta (1935., 1955., 1990. i 2016.) istekao mu je ‘rok trajanja’.

Naime, Inter i Milan zajednički su odlučili kako će uskoro započeti izgradnja novog stadiona. Novi će stadion niknuti u neposrednoj blizini starog, trebao bi biti funkcionalan za početak sezone 2022./2023. godine, predviđa se kako će koštati oko 700 milijuna eura, a kapacitet bi trebao biti 60.000 mjesta.

KAKAV PREOKRET: EVO TKO ĆE DOBITI DOMAĆINSTVO SP-A 2022. GODINE!

Navijači su podijeljenog mišljenja, ali su ipak svjesni kako se stadion treba itekako modernizirati. Milanski klubovi praktički svjetlosnim godinama zaostaju za Juventusom po nekim pitanjima, pa tako i po pitanju stadiona.

Na legendarnom San Siru je igrano Svjetsko prvenstvo 1936. godine, Europsko prvenstvo 1980. godine i Svjetsko prvenstvo 1990. godine, a odigrano je ukupno 12 utakmica.

NEMORALAN IZNOS: PERIŠIĆ DOBIO BASNOSLOVNU PONUDU – AKO JE PRIHVATI BIT ĆE NAJPLAĆENIJI HRVATSKI SPORTAŠ!

TO SU PRAVI SPORTAŠI: MODRIĆ EMOTIVNOM PORUKOM ISPRATIO SRNU U MIROVINU…

Komentari

komentara

« Povratak