SLUŽBENO: Marijan Budimir preuzeo prvi seniorski klub!

FOTO:

42-godišnji stručnjak Marijan Budimir predstavljen je kao novi trener NK Širokog Brijega, objavio je bosanskohercegovački prvoligaš koji je u prošloj sezoni osvojio peto mjesto u tamošnjem prvenstvu.

Sada već bivšem treneru juniora Hajduka, s kojima je u finalu Lige prvaka mladih izgubio od AZ-a, ovo će biti prvi samostalni seniorski posao.

Široki Brijeg je na kraju prošle sezone odlučio okončati suradnju s Ivicom Barbarićem, nakon što se nije plasirao u europska natjecanja. Hajduk bi s Budimirom trebao poslati i nekoliko juniora, ali i preuzeti na sebe trošak cijelog stožera prve momčadi i omladinskog pogona, nešto slično kao što je sada slučaj s Radomljem u Sloveniji, samo na ipak ozbiljnijoj nogometnoj razini.

“Mislim da je za Budimira dobro da ide iz kluba, ali volio bih da ostane. Mora se naviknuti na seniore, na medije… Da bi se jednom mogao vratiti. Bit ću sretan ako ostane, ali to neće biti dobro za njega”, komentirao je predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić nakon što je Budimir u Ligi prvaka ispisao povijest s juniorima Hajduka.

Za analizu utakmice Hrvatska – Španjolska kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak