SLUŽBENO: Olympique Marseille predstavio novog trenera!

FOTO:

Francuski velikan Olympique Marseille nije najbolje otvorio novu sezonu. Zbog golemog pritiska s klupe je još prošli tjedan otišao trener Marcelino, ali potraga za novim strategom srećom nije dugo trajala.

Naime, ovaj jedini francuski nogometni klub koji se može pohvaliti osvajanjem Lige prvaka, sinoć je predstavio novog trenera. To je postao 45-godišnji Gennaro Gattuso.

“Sretan sam i ponosan što sam se pridružio klubu. Jedva čekam susret s igračima i izazove koji su pred nama. Strast prema ovom klubu je nevjerojatna”, rekao je legendarni Talijan kojeg ipak više pamtimo po velikoj igračkoj karijeri.

Gattuso je trenersku karijeru počeo prije 10 godina i u njoj ima daleko manje uspjeha nego u igračkoj. Vodio je Sion, Palermo, OFI, Pisu, Milan, Napoli i Valenciju. U klubovima se zadržava kratko pa je tako zadnju gažu na Mestalli imao samo šest mjeseci. Jedini trofej mu je kup s Napolijem 2020. godine.

Podsjećamo, francuski mediji uvelike su pisali kako bi se u klub senzacionalno mogao vratiti Igor Tudor, ali to je očito propalo…

Komentari

komentara

« Povratak