SLUŽBENO: Šibenik predstavio novog trenera!

FOTO:

Hrvatski nogometni klub Šibenik danas je odlučio napravi promjenu na trenerskoj klupi uoči početka nove sezone.

Šibenčani su se prvo zahvalili sad već bivšem treneru Damiru Čanadiju: “Zahvaljujem Damiru na njegovom doprinosu i radu u našem klubu. Želim još jednom zahvaliti treneru Čanadiju što je prihvatio moj poziv i u teškim trenutcima ponovno preuzeo klupu prve momčadi našeg kluba ove zime. Zasigurno ćemo pamtiti ulazak u finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa drugi puta u povijesti našeg kluba koji smo ostvarili pod njegovim vodstvom. Želim mu u svoje osobno ime, kao i ime cijelog kluba, puno sreće u nastavku trenerske karijere, kao i puno uspjeha u privatnom životu.”

A potom je praktički odmah stigla vijest o imenovanju novog trenera. Novi trener Šibenika postao je Mario Carević, bivši poznati igrač i hrvatski reprezentativac u bogatoj igračkoj karijeri zaigrao je u velikim domaćim i inozemnim kubovima od kojih ističemo VfB Stuttgrat, KSC Lokeren, NK Krka…

Nakon završene igračke karijere posvetio se trenerkoj tijekom koje je uspješno vodio veliki broj hrvatskih klubova poput NK Varaždin, NK Rudeš, NK Hrvatski dragovoljac, a posljednji trenerski angažman imao je u Sloveniji gdje je bio glavni trener prve momčadi NK Krka. Također, Carević je i član stožera U-20 Hrvatske nogometne reprezentacije.

“Uz gospodina Carevića, stožeru Narančastih pridružuju se gospodin Dario Grabučić kao pomoćni trener, te gospodin Ivan Matovina kao analitičar.

Mariu i njegovom stručnom stožeru želimo toplu dobrodošlicu na Šubićevac, te se nadamo kako ćemo zajedničim snagama ostvariti zapažene rezulate s naglaskom na povratak u SuperSport HNL već sljedeće sezone.

Prozivka prve momčadi I početka priprema bit će 03.srpnja 2023.godine na Šubićevcu kada će se novi trener gospodin Carević i njegov stručni stožer predstaviti igračima i javnosti.”, stoji na službenoj objavi Šibenika.

Komentari

komentara

« Povratak