SLUŽBENO: Veliki talent hrvatskog nogometa oživljava karijeru na Otoku kod Slavena Bilića!

FOTO:

Engleski drugoligaš i jedan od najstariji klubova na Otoku, WBA, doveo je značajno pojačanje. Novi menadžer Slaven Bilić uspio je nagovoriti Filipa Krovinovića da potpiše jednogodišnju posudbu iz Benfice. Veliki talent hrvatskog nogometa sjajno je krenuo u portugalskom velikanu ali je onda doživio tešku ozljedu.

Nakon dugačke pauze od čak 10 mjeseci Benfica mu nije mogla zajamčiti značajnu minutažu nego ga je htjela slati na posudbu. Kao opcija se pojavila Vitoria Guimaraes ali je West Bromwich ipak uspio dogovoriti posao sa Orlovima.

“Doveli smo energičnog, bistrog igrača koji je oduševljen što je u našem klubu, baš kao i svi mi, a posebno Slaven Bilić. Krovinović će se odmah priključiti momčadi na pripremama u ljetnom kampu u Španjolskoj. Uvjereni smo da je ovo najbolji potez za sve nas”, izjavio je sportski director Luke Dowling.

Ovaj mladić će sada pod vodstvom bivšeg izbornika imati priliku ponovno zainteresirati sadašnjeg, Zlatka Dalića. Njegove kvalitete bi zasigurno pomogle hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Komentari

komentara

« Povratak