SLUŽBENO: Zna se gdje će Pep Guardiola raditi sljedeće dvije sezone

FOTO:

Trener engleskog premijerligaša Manchester Citya Španjolac Pep Guardiola vodit će taj klub do lipnja 2023. godine, objavio je City na svojim web-stranicama, prenosi tportal.hr.

Guardiola je tako produžio ugovor za još dvije godine. ‘Pepov novi ugovor je prirodan korak u putovanju koje naš klub provodi s njim zadnjih godina. To je plod razumijevanja i poštovanja’, kazao je predsjednik Manchester Citya Khaldoon Mubarak.

‘Otkako sam došao na Etihad, osjećao sam se dobrodošlim od svih. Postigli smo velike stvari, osvajali trofeje i pobjeđivali i ponosan sam na taj uspjeh. Takva podrška je nešto najbolje što jedan menadžer može imati. Imam sve što jednom menadžeru treba i zahvalan sam ljudima iz kluba što su iskazali želju da budem još dvije godine ovdje. Pred nama je izazov da još više napredujemo i uzbuđen sam zbog toga’, rekao je španjolski nogometni stručnjak, Pep Guardiola.

Guardiola je došao u City 2016. godine i otad osvojio dva engleska prvenstva, tri Liga kupa i FA kup, a kao zadnji cilj mu ostaje Liga prvaka.

 

Komentari

komentara

« Povratak