SPREMA SE VELIKI TRANSFER: Evo koji velikan će kupiti Fernandeza!

FOTO: HINA

Chelsea je jako zainteresiran za sjajnog Benficina veznjaka Enza Fernandeza te je stigao u Lisabon na pregovore, pišu portugalski mediji.

Londonski klub je ovog ljeta potrošio 280 milijuna eura na nove igrače, ali novi američki vlasnici ne žele na tome stati i žele složiti momčad koja će se sljedeće sezone boriti za sve. Jedan od igrača koje jako žele je upravo argentinska zvijezda koja je na Svjetskom prvenstvu proglašena za najboljeg mladog igrača.

“Chelseajevi predstavnici su stigli u Lisabon na pregovore. Englezi su spremni platiti 120 milijuna eura, koliko iznosi Fernandezova otkupna klauzula, i žele što prije realizirati posao jer nisu jedini zainteresirani za Argentinca”, piše CM i nastavlja:

“Ključan čovjek u transferu Fernandeza je Jorge Mendes koji je agenciju koja brine o tom mladom igraču spojio s nekoliko velikih europskih klubova. Interes je golem i moguće je da igrač već u siječnju napusti Benficu koja ga silno želi zadržati. Ni Fernandezu se nigdje ne žuri jer, kako doznajemo, vjeruje da se Benficom ove sezone može osvojiti Ligu prvaka. On bi radije išao na ljeto.”

Fernandez je u Benficu stigao prije pet mjeseci iz Rivera za 12 milijuna eura. U 24 nastupa za prvu momčad upisao je tri gola i pet asistencija, da bi eksplodirao na Svjetskom prvenstvu i postao jedan od najvažnijih argentinskih igrača.

Cijena mu je u međuvremenu višestruko narasla, a Benfica je u njegov transfer pametno ugradila odštetnu klauzulu koju je sad spremno platiti nekoliko klubova.

FIFA ODLUČILA: EVO KOME IDE NAGRADA ZA NAJLJEPŠI POGODAK SP-A U KATRU!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak