SRAMOTAN POTEZ IVANA LEKE: Evo što je trener Hajduka napravio uči utakmice kod Gorice!

FOTO:

Gorica je u sklopu osmog kola svladala Hajduk na svom stadionu 2:1. Gosti su poveli 0:1 preko Šarlije, a gol za 1:1 postigao je Dino Štiglec. Pogodak za velika tri boda Gorice zabio je mladi 20-godišnji Ante Jurić.

Hajduku se za ovu utakmicu napokon vratio glavni trener Ivan Leko kojeg nije bilo zbog suspenzije od čak pet utakmica. Podsjećamo, Leko je kažnjen zbog cirkusa na utakmici Superkupa između Dinama i Hajduka sredinom srpnja.

A cirkus, može se slobodno reći, nastavio se i danas. Naime, Ivan Leko se uoči utakmice odbio rukovati i pozdraviti sa sucem Darijom Belom, koji ga je isključio na spomenutoj utakmici u Zagrebu.

Podsjećamo, Leku je Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza krajem srpnja kaznila zbog ponašanja na utakmici SuperSport Superkupa između Dinama i Hajduka (1:0) na Maksimiru.

Leko je bio kažnjen temeljen članka 52. Disciplinskog pravilnika HNS-a zabranom obavljanja funkcije na pet prvenstvenih ili kup utakmica i novčanom kaznom u iznosu od 2500 eura zbog psovanja i vrijeđanja glavnog suca utakmice, uslijed čega je i bio isključen.

FANTASTIČNA ZARADA: LUKA VUŠKOVIĆ JE NAJSKUPLJI TRANSFER U POVIJESTI HAJDUKA!

Komentari

komentara

« Povratak