STIŽE VELIKO POJAČANJE: Evo s kim je trener Hajduka odradio sastanak!

FOTO:

Iako tablica nije potpuna zbog nekoliko zaostalih utakmica, Hajduk Split je i dalje vodeća momčad u prvoj ligi. Bijeli imaju 33 boda, dok je Rijeka na 28. A ove sezone nestvarno promjenjivi Dinamo ima svega 24 boda.

Treba ipak istaknuti kako Rijeka ima jednu, dok Dinamo dvije utakmice zaostatka. A čini se kako bi Hajduk mogao u narednim danima ili bolje rečeno tjednima dobiti jedno veliko pojačanje što se tiče ofenzive.

Naime, Dalmatinski portal javlja kako je trener Hajduka, Mislav Karoglan, odradio sastanak s 35-godišnjim Nikolom Kalinićem oko eventualnog povratka na Poljud. Od ranije je poznato kako Karoglan želi ponovno surađivati s hrvatskim napadačem kojem je ovog ljeta istekao ugovor s Hajdukom.

Isti izvor pak piše kako još uvijek nije sve dogovoreno, ali Karoglan je objasnio Kaliniću na koji način misli da može pomoći njemu i momčadi do kraja sezone, a na Nikoli je da procijeni želi li to.

Nikola Kalinić odigrao je 31 utakmicu u drugom mandatu u Hajduku i zabio osam golova, od kojih se najviše pamti onaj Dinamu za pobjedu u poljudskom derbiju u ožujku prošle godine. Kalinić je povremeno podsjećao na svoju golgetersku klasu, ali zbog spomenutih problema s ozljedama dobivao je sve manju minutažu.

Inače, opće je poznato kako ga Karoglan jako cijeni i uskoro bi trebali gledati treći mandat Kalinića u dresu Hajduka…

Komentari

komentara

« Povratak