Što će reći u Juventusu? Dani Alves nagovara bivšeg suigrača da dođe u PSG

FOTO:

Prema tvrdnjama Tuttosporta, Dani Alves uporno nagovara bivšeg suigrača iz Juventusa, da mu se pridruži u Paris Saint-Germainu.

„Dybala mora napustiti Juventus…“

Bivši igrač Juventusa, Dani Alves volio bi da mu se u PSG-u iduće sezone pridruži Paulo Dybala. Dybala i Alves su igrali u torinskom klubu samo jednu sezonu, ali su postali jako dobri prijatelji.

Dani Alves ne krije kako bi volio da mu se mladi Argentinac pridruži u pariškom klubu, a svoju želju je još jedanput javno iskazao.

Dybala mora napustiti Juventus, ako želi napredovati. Pred njim su veliki rezultati, ali mora prihvaćati nove izazove kako bi postao još snažniji!“

Prema pisanju Tuttosporta, Alves nije stao samo na svojim osobnim željama, već je i upravi Paris Saint-Germaina predložio da porade na dovođenju Dybale, popularnog zvanog „La Joya“ (dragulj).

Sam Dybala se još nije izjasnio i pitanje je bi li uopće htio mijenjati klub. U svakom slučaju, činjenica je kako je Juve prošao u daljnji krug Lige prvaka, izbacivši Tottenham dok je PSG neslavno ispao od Real Madrida.

Komentari

komentara

« Povratak