Što se to događa? Još jedna prerana smrt potresla nogometni svijet!

FOTO:

Ima li kraja tragedijama u nogometu? Više no ikad do sad, profesionalni nogometaši umiru od srčanih problema, a ovaj vikend još je jedan mladi nogometaš umro u snu.

Još jedna prerana smrt…

Francuski drugoligaš, Le Havre, danas je objavio tužnu vijest. Njihov je mladi branič, Samba Diop preminuo u snu. Diop je imao samo 18 godina i iako još nije dovršena obdukcija, pretpostavlja se da je i u ovom slučaju uzrok zatajenje srca.

Zbog toga, ovaj će vikend sve utakmice u prvoj i drugoj francuskoj ligi početi minutom šutnje. Utakmica Le Havrea s Reimsom, koja se danas trebala igrati, je do daljnjeg odgođena.

Zabrinjavajuća je činjenica da je ovo već peta smrt profesionalnog nogometaša u nešto više od mjesec dana. Prvi u nizu bio je kapetan Fiorentine, Davide Astori. Samo pet dana kasnije, zbog istog razloga, zastoja srca u snu, preminuo je mladi branič francuskog drugoligaša Toursa, Thomas Rodriguez. U Norveškoj je preminuo Adrian Lillebekk, igrač drugoligaškog kluba Kongsvinger, a četvrti u crnom nizu je igrač Marsonije, Bruno Boban.

Što se to događa u profesionalnom nogometu?

Komentari

komentara

« Povratak