ŠTO VI EMITIRATE NA TV-U? Nema prijenosa ždrijeba kvalifikacija za SP 2022.!

FOTO:

Hrvatska reprezentacija će 7. prosinca od 18 sati znati s kojim će se nacionalnim vrstama sučeliti u kvalifikacijama za SP u Kataru 2022. godine. Međutim, portal 24 sata javlja da izravnog prijenosa izvlačenja iz Zuricha neće biti ni na jednom televizijskom programu!

Ždrijeb kvalifikacija je pod ingerencijom FIFA-e, prava prijenosa ima HRT, no umjesto „plesa kuglica“, gledatelji će moći gledati TV Bingo…Pa koga još zanima Bingo umjesto najpopularnijeg sporta na kugli zemaljskoj?! Očito da na državnoj televiziji ima sve manje sporta u zadnje vrijeme, samo je pitanje za čije zdravlje plaćamo pretplatu?

24 sata je uputio upit HRT-u, no odgovor s Prisavlja nisu dobili, prijenosa će biti ali na internetskim stranicama HRTi te službenom Youtube kanalu FIFA-e. Do sada je svaki puta bio izravan prijenos kada se radi o nogometnoj reprezentaciji, sada se to ipak neće dogoditi jer na rasporedu nema naznaka za to. HTV će prenositi Europsko prvenstvo iduće godine jer je otkupila prava od Sportkluba te Mundijal 2022. godine, dok će Nova TV imati prava na  kvalifikacijske utakmice za SP te prijateljske provjere uoči Eura 2021.

Kada spomenuta velika natjecanja završe, krenut će novo licitiranje medijskih kuća za Ligu nacija, Euro 2024. te SP 2026. godine. Valjda će se netko sjetiti i ždrijeba kvalifikacija…

Komentari

komentara

« Povratak