SVAKA ČAST: Hajduk dogovorio veliki posao!

FOTO:

Još početkom godine slušali smo razne medijske napise kako će mladi Luka Vušković ostvariti veliki transfer, vrlo vjerojatno rekordni što se tiče Hajduka.

Međutim, onda se naizgled stišalo što se tiče Vuškovićeva transfera i nismo previše čitali o tome tijekom ljetnog prijelaznog roka. Index.hr piše kako im je potvrđeno da se transfer ipak nije uspio realizirati ovog ljeta pa će mladi branič ostati u Splitu do zimskog prijelaznog roka.

Kako se doznaje, posao nije propao nego bi se trebao realizirati kroz sljedećih mjesec dana će Luka napustiti Hajduk u siječnju. U svakom slučaju, bit će riječ o najvećem transferu u povijesti Hajduka.

Hajduk očekuje da se konačni dogovor o transferu dogodi tijekom idućih mjesec dana, a najvjerojatnije dok traje reprezentativna pauza. Bez obzira na to, ovakav razvoj situacije ipak predstavlja problem za Bijele. Hajduk je prethodno već odbio rekordne ponude za Vuškovića, ali sada se čini da će jednu takvu uspjeti i realizirati kao transfer.

Najveći je problem što Vušković negdje mora igrati, a ne sjediti na klupi ili tribinama dok se čeka transfer. Trener Ivan Leko ga u ponedjeljak očekuje na treningu nakon što ga neko vrijeme nije bilo zbog ozljede, ali teško je zamisliti da će Vušković dobiti ozbiljnu ili ikakvu minutažu pored igrača s renomeom i jakim ugovorima kao što su Šarlija, Elez, Ferro i novopridošli Uremović.

Također, Hajduk sada nema na raspolaganju sredstva koja su potrebna da se momčad dodatno pojača pa će do kraja prijelaznog roka sljedeći tjedan u klub doći još jedan krilni igrač za kojeg neće biti plaćena odšteta već će to biti netko bez ugovora. U klubu i dalje postoji nada da se može riješiti dolazak Ivana Perišića do kraja idućeg tjedna, ali su šanse za to jako male.

Komentari

komentara

« Povratak