SVE JE ZAVRŠENO: Evo kako je riješena nogometna drama Danske!

FOTO:

Dogovor je ipak postignut i blamaža danskog nogometa neće dočekati još veće razmjere. Danski nogometni savez konačno je uspio izgladiti nesuglasice sa glavnim zvijezdama i postignuta je pomirba.

„Dobro je za reprezentaciju i za sve u danskom nogometu da možemo igrati važnu utakmicu Lige nacija protiv Walesa s prvom momčadi“ – rekao je predsjednik DBU-a Jesper Møller nakon riješenih problema oko sponzorskih ugovora.

Najbolji danski igrači predvođeni glavnom zvijezdom i kapetanom Christianom Eriksenom, odbili su igrati protiv Slovačke i tako izrazili svoje nezadovoljstvo. Podnošljiv poraz u Trnavi (3:0) tako su doživjeli niželigaški i futsal igrači.

Ovo upozorenje igračkih vedeta očito je urodilo plodom i Savez je morao ispoštovati njihove zahtjeve. Osim neviđene sramote, UEFA je mahala „čestitkom“ od tko zna koliko tisuća eura kazne, a mogli su biti izbačeni iz Liga nacije.

Najbolji igrač njihovog suparnika Walesa, Gareth Bale, nije nimalo iznenađen ovakvim raspletom.

“Nismo niti mislili da će biti drugačije. Prijateljska utakmica je jedno, ali natjecateljska drugo i znali smo da će to biti jaka ekipa. Bit ćemo spremni za utakmicu.”

Ovaj susret skupine C igra se u nedjelju s početkom od 18:00 sati u Aarhusu.

NAJVEĆI S RAZLOGOM: MODRIĆ OBJASNIO ZAŠTO NIJE RAZMIŠLJAO O OPROŠTAJU!

NESLAVNA LISTA: Ovo su nogometaši koji su odbili igrati za Hrvatsku!

Komentari

komentara

« Povratak