SVE POTVRDIO NJEGOV AGENT: Luka Modrić na zimu radi veliki transfer!?

FOTO:

Hrvatski nogometni velikan, Luka Modrić, ljetos je imao nekoliko zaista spektakularnih ponuda iz Saudijske Arabije i američkog MLS-a, ali se ipak odlučio na ostanak u Real Madridu.

No, svakako nije očekivao da tako brzo postati rezervna opcija. 38-godišnjak je ove sezone upisao 15 nastupa (propustio samo dvije utakmice jer je bio na klupi) što je sjajna brojka kada shvatite da se nalazimo na sredini studenog. Naravno, minutaža je pak nešto skromnija nego prošlih sezona pa je tako na terenu proveo 647 minuta. Tu je i jedna asistencija, ali svi znamo kako Modriću brojke nisu najbitnije kada su u pitanju golovi i asistencije. On je važan zbog onih drugih stvari.

Ali, izgleda kako postoji mogućnost da Modrić ipak neće završiti karijeru u Madridu. Naime, njegov agent Borja Couce trenutno boravi u Saudijskoj Arabiji gdje je za tamošnji medij Shoot otkrio ono o čemu se pisalo ljetos:

“Saudijski klubovi? Ovog ljeta postojao je interes za Modrića s ciljem njegovog potpisa. Moj igrač imao je nekoliko ponuda, od kluba iz glavnog grada i još jednog kluba”, rekao je Couce pa dodao:

“Modrić trenutačno razmišlja o Real Madridu, ali ideja o njegovom prelasku u saudijsku Pro ligu moguća je ako ponuda bude odgovarajuća”, zaključio je Modrićev agent.

Komentari

komentara

« Povratak