TALIJANI LANSIRALI SENZACIJU: Marko Pjaca se vraća u HNL, ali ne u Dinamo!

FOTO:

Nekadašnji hrvatski reprezentativac, Marko Pjaca, odavno je otpisan u talijanskom velikanu Juventusu. I više nego očito kako trener Allegri ne računa na njega s obzirom da nije bio ni na klupi u uvodne dvije utakmice talijanske Serie A.

28-godišnjeg ofenzivca početkom godine uvelike se povezivalo s velikim povratkom u zagrebački Dinamo iz kojeg je u ljeto 2016. godine prešao upravo u Juventus za basnoslovnih 29 milijuna eura. No, kobne ozljede sve su upropastile pa je morao ići na razne posudbe u Schalke, Fiorentinu, Anderlecht, Genou, Torino i Empoli.

I na početku ovog prijelaznog roka bilo je špekulacija oko povratka u Maksimir, ali uprava Dinama ipak nije gledala prema Italiji. Ipak, čini se kako će se Marko Pjaca ipak vratiti u hrvatski nogomet, ali njegov novi klub neće biti Dinamo.

Naime, talijanski mediji danas su lansirali veliku vijest kako Marko Pjaca odlazi na jednogodišnju posudbu u Rijeku! Ovu veliku vijest prenijeli su i vodeći domaći mediji pa se tako očekuje priključenje Pjace u narednim danima.

Pjaci se svojevremeno predviđala blistava nogometna budućnost, no ozljede su ga zaustavile kada je to trebao i dokazati. Dinamo je napustio u transferu vrijednom 29 milijuna eura prema Transfermarktu i trebao se nametnuti u torinskom velikanu.

Komentari

komentara

« Povratak