TKO ODE ZADNJI NEKA UGASI SVIJETLO: Glavni skaut Bijelih napušta Poljud!

FOTO: Pixsell

Nastavlja se serija odlazaka iz splitskog Hajduka. Nakon što su Poljud napustili šef Akademije Krešimir Gojun, trener juniora Igor Tolić te Siniša Oreščanin, šef skauta Mario Brkljača također će napustiti brod koji polako ali sigurno tone…

Ostavke su nakon šokantnog poraza od Gzire na stol bacili Marin Brbić i Saša Bjelanović ali Uprava kluba to na kraju nije prihvatila. Mario Brkljača je bivši veznjak Zagreba i Hajduka, na poziciju glavnog skauta imenovan je u studenom 2018. godine ali mu ugovor sada neće biti produžen.

Bivši šef omladinske škole Gojun je optužio Bjelanovića i Brkljaču da su navodno tražili da druga ekipa Bijelih pusti utakmicu protiv Šibenika kako bi izborio izravni plasman u 1. HNL umjesto Varaždina. Dvojac je to oštro demantirao i Gojun je dobio otkaz, bivši trener Oreščanin je stao na njegovu stranu i stvorili su se klanovi na Poljudu.

Brkljača je na Poljud došao na preporuku Ivice Olića te je imao podršku Uprave i Nadzornog odbora, prethodno je nakon igračke karijere radio u Rudešu kao direktor i skaut.

SJAJNE VIJESTI ZA DINAMO: EVO TKO SE VRATIO U MAKSIMIR!

PIVANJE? O KAKO STE SAMO BILI U KRIVU: 5 razloga zašto je Hajduk postao predmet sprdnje u državi!

Komentari

komentara

« Povratak