TKO TO MOŽE POPRAVITI? Trener Dinama otkrio golemi problem njegove ekipe!

FOTO:

Novopečeni trener zagrebačkog Dinama, Željko Kopić, na najgori mogući način započeo je svoju trenersku avanturu u Maksimiru. Hajduk je danas slavio u velikom derbiju usred Zagreba 2:0 golovima Livaje i Sahitija. No, Kopić će vjerojatno tamo ostati samo do kraja godine.

Nekoliko minuta nakon utakmice presicu je odradio i trener Dinama koji je kazao:

“Nismo u utakmici ušli na način na koji sam to želio. Izgubili smo previše duela u sredini terena, ali nismo se uspjeli nametnuti u igri prema naprijed. Nakon gola smo preuzeli rizik i iz tranzicije primili drugi gol. Livaja je odigrao dobru utakmicu, ali je i cijela momčad Hajduka dobro izgledala”, rekao je Dinamov trener Željko Kopić za HNTV pa dodao:

“Već se nekoliko utakmica ponavlja da stvaramo prilike, ali da realizacija nije na razini. Postoji više razloga za to, moramo to riješiti i odraditi ovu polusezonu do kraja. Ne možemo trenirati, sve se svodi na regeneraciju i pripremu utakmice, a iz toga moramo izvlačiti maksimum.” Kopić se na derbi osvrnuo i na konferenciji za medije nakon utakmice.

“Imali smo pripremu utakmice s jednom idejom igre da uđemo s maksimalnim intenzitetom, kvalitetnim duelom i uspotavimo posjed. Međutim, u tim situacijama nismo bili na dobroj razini. Tek krajem prvog poluvremena smo postali malo kvalitetniji. Dobili smo gol iz jedne od standardnih situacija Hajduka, iz duge lopte iza zadnje linije koju nismo kvalitetno branili. Imali smo neke situacije koje nismo realizirali i onda smo drugi gol dobili kad smo se potpuno otvorili. Čestitam Hajduku”, rekao je Kopić pa dodao:

“Ekipa ima svoje probleme. Nekih mehanizama u igri nema. Imamo četiri utakmice do kraja koje moramo pomoću karaktera i kvalitete koju imamo izgurati na kvalitetan način. Imamo i problem realizacije i to jednostavno moramo riješiti”.

NIJEMCI OBJAVILI ŠOKANTAN POPIS NOGOMETAŠA I DJELATNIKA KOJI SU KOLABIRALI ILI UMRLI POSLJEDNJIH MJESECI

Komentari

komentara

« Povratak