TREBA LI BIŠĆAN DOBITI OTKAZ UKOLIKO ISPADNE OD AEK-A? Čak 15 tisuća fanova je odradilo zanimljivu anketu!

FOTO:

Trener zagrebačkog Dinama, Igor Bišćan, našao se na žestokom udaru od strane navijača zbog sinoćnjeg poraza od strane grčkog prvaka AEK-a iz Atene.

Simpatizeri Dinama su gotovo pa sigurno razočarani zbog načina na koji je njihov voljeni klub jučer izgubio. Naime, Dinamo je u prvom poluvremenu bio fantastičan i bez problema je mogao imati i veće vodstvo od 1:0, ali nedostajala je završnica kod nekih igrača. I onda u drugom dijelu kao da je Igor Bišćan poslao neku drugu momčad koju nismo mogli prepoznati. Totalni pad hrvatskog prvaka i AEK je uspio do kraja utakmice napraviti čudesni preokret.

Iako jedan dio navijača smatra da je Bišćan ispucao kredite, Bad Blue Boysi i cijela sjeverna tribina su njega i momčad pozdravili pljeskom i izrazili im ogromnu podršku prije puta na teško gostovanje u Atenu. No Bišćan je nakon poraza djelovao vidno utučeno, a nije raširio ni puno optimizma rekavši da se ništa ne može promijeniti za uzvrat i da će u Ateni biti jako teško.

Bivši izbornik mlade reprezentacije Hrvatske čak se i požalio kako ova ekipa jednostavno treba pojačanja ukoliko žele biti konkurentni na svim poljima.

Zbog sinoćnjeg poraza najveći hrvatski portal Index.hr napravio je zanimljivu anketu oko 13:30. Naime, pitanje je glasilo “Treba li Bišćan dobiti otkaz ako ispadne od AEK-a?”, a čak 15 tisuća fanova dalo je svoj glas. Čak njih 43% smatra kako Bišćan mora dobiti otkaz odmah nakon ispadanja. Njih 21% smatra kako treba ipak pričekati dvomeč protiv Sparte Prag pa tek onda uručiti otkaz ako se ne plasiraju u Europsku ligu. Isto toliko fanova smatra kako je Igor dugoročno rješenje. A svega 15% kaže kako nije on kriv nego uprava koja nije odradila prijelazni rok kako treba. Bar zasad s obzirom na stanje u momčadi…

Komentari

komentara

« Povratak