VATRENI O LIVERPOOLOVOM NASLOVU: „Ostvario sam svoj san, od roštilja se sve pretvorilo u feštu života!“

FOTO:

Liverpool je nakon 30 godina konačno dočekao naslov u Premiershipu. Naš reprezentativac Dejan Lovren postao je prvi Hrvat koji je osvojio titulu prvaka Engleske i tako se upisao u povijest kluba sa Anfielda. Igor Bišćan je osvojio Ligu prvaka ali Redsi tada do naslova pokraj Uniteda i Arsenala nisu mogli.

Dejan Lovren javio se za Sportske novosti dan nakon velikog slavlja, kaže da je bilo nevjerojatno…Cijela ekipa se okupila u hotelu te pratila dvoboj Chelsea – Manchester City.

“Navijali smo za Chelsea, kao da smo mi igrali za Chelsea. Ali kad je završilo, kad je Chelsea pobijedio, sve je – gorjelo! Ma što gorjelo, eksplodiralo! Od roštilja, sve na na kraju pretvorilo u feštu života. Da, moram i ovo kazati. Kad je sudac odsvirao kraj, tako sam skočio da sam od sreće pao s stolca” – priča sretni Vatreni.

“Kad sam došao kazao sam da želim s klubom osvajati trofeje, a naravno i Premiership. Neki ljudi su se sprdali, ali moje želje su se ostvarile! Sve na kraju dođe na svoje, sve dođe s razlogom. Ostvario sam još jedan svoj san! Dosanjao sam ga. Bio sam u finalu Svjetskog prvenstva s Hrvatskom, osvojio sam Ligu prvaka, a sada eto i Premiership!” – rekao je Dejan.

Za kraj je poslao jednu jaku poruku svima…

“Želim zaista poslati poruku svim ljudima da nikad ne prestanu vjerovati, sanjati, boriti se. Svatko može dosanjati svoje snove u životu, u nekom njemu najvažnijem segmentu. Svi to mogu napraviti. Netko poput mene u nogometu, netko u nečem drugom. Samo doživjeti osvajanje naslova s Liverpoolom je nešto nevjerojatno!” – zaključio je branič novog prvaka Engleske.

DALMATINSKI HUMOR JE SPEKTAKL: Pogledajte što navijači Hajduka pišu nakon tragedije protiv Lokomotive…

Komentari

komentara

« Povratak